21 [AUG 15] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 21 august 2015

Doctoriţa Florentina Radu, şefa Spitalulul Militar, decorată de preşedintele Iohannis

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
1 vot 2189 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a medicilor militari Florentina Ioniţă Radu, directorul general al Spitalului Militar, buzoiancă la origini şi Ştefani Constantin, locţiitor al comandantului pentru probleme de stat major la aceeaşi unitate spitalicească.

 Într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale se precizează : “Cu ocazia Zilei Medicinei Militare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ioniţă-Radu Ghe. Florentina, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ştefani A. Constantin, locţiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“. Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușa.  

Născută la Buzău, Col. Dr. Florentina Ioniţă Radu a absolvit în 1983 cursurile Colegiului Naţional "B.P. Hasdeu" şi, în acelaşi an, a fost admisă la Facultatea de Medicină Militară. Este medic primar Boli Interne şi Gastroenterologie şi autoarea mai multor lucrări de specialitate publicate în România şi în străinătate. 


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU