14 [OCT 14] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 14 octombrie 2014

DN 10 BUZĂU-BRAŞOV, deschis permanent pe o singură bandă. Vezi aici în ce condiţii

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1631 vizualizari 1 comentariu doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

DN-10 Buzău-Braşov s-a deschis oficial permanent pe o singură bandă începând cu data de 14.10.2014, ora 17:00.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău, “circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe o singură bandă, alternativ, traficul rutier fiind dirijat prin semafoare. Se menţine, totuşi, interdicţia de circulaţie instituită pe DN10, în zona viaductului Teherău, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Rută ocolitoare pentru această categorie de autovehicule: DN 10, km 47 + 100, DJ 102B Cislău – Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN 1 A Cheia – Săcele”, a anunţat IPJ Buzău.

De asemenea, Poliţia atrage atenţia că şoferii sunt obligaţi să respecte semnalizările rutiere instalate în zonele respective.

Etichete: buzau-brasov |  circulatie |  politie |  trafic |  dn 10
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Anonim
15 octombrie 2014
Buna ziua. Tin sa precizez ca zilnic, la orice ora pe DN 10 si in zona barajului Siriu precum si in zona Viaductului Teharau, circula tiruri, trailere cu lemne (cap tractor + remorca), ansamble care cu siguranta depasesc 30 tone. Acest lucru se intampla chiar si in primele zile dupa ce drumul a fost redeschis partial intre orele specificate, aceste camionae treceau chiar si in afara programului, culmea cu filtre de politie prezente atat la baza barajului cat si sus unde sunt problemele. La fel si autobuzele care efectueaza curse zilnice regulate pe rutele : Buzau -Brasov; Varlaam - Brasov; Chiojdu - Brasov. In acest fel cu siguranta infrastructura drumului nu are cum sa reziste, iar legile sunt incalcate, inclusiv de filtrele de poilitie care nu isi fac datoria. Se poate verifica zilnic. Va rog sa faceti ceva in acest sens.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU