27 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 27 octombrie 2016

Directorii de şcoli picaţi la examen, înapoi la catedră

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1534 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Actualii directori de unităţi de învăţămînt care nu promovează concursul vor reveni, în vacanţa intersemestrială, pe catedra care le-a fost rezervată, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvînt al MENCS, Mirabela Amarandei.               „Actualii directori de unități de învățămînt care nu promovează concursul revin, în vacanța intersemestrială, pe catedra care le-a fost rezervată. Mișcarea de personal va avea loc în vacanța intersemestrială pentru a asigura în același timp, pe de o parte, continuitatea actului de predare la clasă, iar, pe de altă parte, instalarea celor care au cîștigat concursul sau delegarea”, a explicat purtătorul de cuvînt.  
Potrivit acesteia, în situația în care în urma concursului rămîn funcții de directori sau directori adjunct vacante acestea vor fi ocupate fie prin detașare în interesul învățămîntului, fie prin delegarea atribuțiilor, potrivit articolului 24 din metodologia de organizare a concursului. Metodologia de organizare a concursului prevede că numirea se face la propunerea consiliului profesoral, cu avizul consiliului de administrație.
Etichete: înapoi |  catedră |  Directorii |  examen |  picaţi |  şcoli
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

pixel mic
27 octombrie 2016
De urmarit si situatia celor care nu s-au inscris la concurs, desi ocupa si isi doresc sa mai ocupe functia. Cum au fost numiti?


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU