13 [IUN 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 13 iunie 2018

Dezastru la examenul pentru sefia Politiei Locale

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
6 voturi 2342 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro


Toti candidatii care au dat proba scrisa la concursul pentru cele mai importante functii de conducere din Directia Politiei Locale Buzau au picat examenul sustin ,surse de presa din Palatul Comunal.La proba de miercuri nu s-au prezentat doi candidati ale caror dosare au fost acceptate anume Marian Ionita ,lucrator in Polita Locala ,inscris pentru postul de adjunct si Liviu Dragomir, de asemenea angajat al aceleiasi institutii. Potrivit site-ului Primăriei Buzău, în urma selecţiei de dosare înscrise la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere  de execuţie din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală, din aparatul de speciali­tate al primarului municipiului Buzău din data de 13 iunie 2018, au fost admise trei dosare pentru director executiv adjunct le-au fost admise dosarele lui Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.), Cornel Dumitrascu  fost ofiţer de informaţii în S.R.I., fratele primarului de Pogoanele şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău.
 
Patru pentru şef Serviciu Circulaţie  Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare. Anume cel al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, col. (r), al lui Marian Şerbulea, între altele fost purtător de cuvînt al Poliţiei Buzău, al lui Liviu Dragomir, lucrător în Poliţia Locală şi Liviu Niţă, de asemenea, lucrător în Poliţia Locală.După cum se ştie, deja, pentru postul de Director Executiv, singur înscris cu dosar admis a fost fostul comandant al I.P.J., col. (r.) Ion Marin. Două dosare au fost respinse, cel al lui Pentru Vlăsceanu, pentru şef Serviciu Circulaţie, respectiv Alexandru Alexe, pentru acelaşi post pe motiv că nu au îndeplinit condiţiile de înscriere. In aceste conditii,examenul se va repeta la o data care va fi anuntata ulterior.

 Anuntul oficial de pe site-ul Primariei Buzau AICIEtichete: Dezastru |  examenul |  Locale |  pentru |  Politiei |  sefia
Voteaza articolul: bun: 4  |  slab: 2   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU