17 [IUN 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 iunie 2015

Derbedeul care şi-a torturat 7 ore fosta iubită la Braşov A FOST CONDAMNAT. Vezi aici cît a încasat

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1356 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
Derbedeul care şi-a torturat 7 ore fosta iubită la Braşov A FOST CONDAMNA. Vezi aici cît a încasat

Constantin Nastasia, buzoianul care la începutul anului şi-a snopit în bătaie  fosta prietenă într-o garsonieră din Braşov a fost condamnat. Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Braşov pentru infracţinile de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, nefiind însă definitivă. 

Individul în vîrstă de 35 de ani fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare după ce a torturat timp de 7 ore o tînără în vîrstă de 19 ani din Buzău care studiază la Universitatea Transilvania din Braşov. Scenele de groază au avut loc într-o garsonieră în care fata locuia cu chirie. Agresorul, care a avut o relaţie cu victima sa studentă în anul I, a intrat, în luna februarie în locuinţa din Braşov, a fetei, şi a sechestrat-o şi a supus-o unor chinuri cumplite. Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Braşov au dispus în ziua de 8 februarie 2015 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Nastasia Florescu Constantin sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.  

Daune morale şi materiale

”Din probatoriul administrat în cauză, pînă în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în ziua de 06.02.2015 în intervalele orare 12:30 – 13:30 şi 16:30 – 22:30, inculpatul Nastasia Florescu Constantin a ţinut cu forţa persoana vătămată T.A.M. în locuinţa sa situată în municipiul Braşov, str. 1 Decembrie 1918, refuzînd să o lase să plece, timp în care a lovit-o în mod repetat cu instrumente din lemn (o şipcă şi o lingură), care au cedat pe rînd, cu pumnii şi picioarele, a expus-o la duşuri cu apă rece şi la frig şi a ars-o cu ţigara, cauzîndu-i acesteia suferinţe deosebit de mari, îndurate într-un interval de aproximativ 7 de ore, în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni traumatice multiple ce necesită 23-25 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii. Pentru aceste fapte, judecătorii braşoveni i-au aplicat lui Nastasia pedeapsa rezultantă de 3 ani de închisoare, şi l-au obligat să plătească victimei suma de 4460 lei daune materiale şi echivalentul în lei la data plăţii al sumei de 2000 euro cu titlu de daune morale. Etichete: bataie |  brasov |  nastasia
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU