21 [FEB 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 21 februarie 2019

VIDEO Deputatul Adrian Mocanu, implicat într-un accident cu victimă

Elena Petre alte articole de Elena Petre
1 vot 2394 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Accident rutier, în această după-amiază, în municipiul Buzău. O tînără a fost lovită pe trecerea de pietoni de către o maşină condusă de deputatul A.L.D.E. de Buzău, Adrian Mocanu.

Impactul a avut loc pe Bulevardul Unirii, pe o trecere de pietoni semaforizată din partea de nord a oraşului. Deocamdată nu este clar în ce circumstanţe a avut loc impactul. Cert este că tînăra de 27 de ani a păşit pe zebră, moment în care a fost lovită de maşina condusă de parlamentarul buzoian. Victima, rănită uşor, a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău chiar de către parlamentar. Femeia a declarat că ea ar fi traversat regulamentar, în momentul în care semaforul a indicat culoarea verde pentru pietoni. Nu se ştie exact ce s-a întîmplat. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cu exactitate cine a greşit în acest caz. Între timp, în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, pe Strada Unirii din municipiul Buzău, un conducător auto a acroşat şi a lovit uşor o persoană de sex feminin care se angajase în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni. Ulterior, în urma cercetărilor, Serviciul Rutier Buzău a întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, care va fi înaintat cu propunere legală către unitatea de Parchet competentă”, a precizat comisarul-şef Silviu Dinu. 

În 2010, Adrian Mocanu a mai fost implicat într-un accident uşor, tot pe Bulevardul Unirii, atunci cînd BMW-ul X6 condus de el a fost lovit din spate de o Skoda Octavia. Martorii evenimentului de atunci susţineau că Mocanu nu s-a asigurat suficient cînd a coborît cu limuzina parcată pînă atunci pe trotuar. Accidentul de atunci s-a teminat cu o înţelegere amiabilă între părţi.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU