11 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Luni, 11 mai 2020

(VIDEO) Petrecere pe pandemie, condimentată cu alcool și droguri! Zeci de interlopi din 5 județe, prinși după un bairam la Gherăseni

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2604 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Zeci de indivizi au fost amendați de polițiștii din Buzău după ce au participat la o petrecere la Gherăseni. 
Persoane din mai multe județe au ajuns la Gherăseni la o întâlnire organizată de un  bărbat din comuna buzoiană. La întoarcere, însă, au fost opriți de polițiștii care organizau filtre în trafic pe principalele drumuri din localitate şi pe DN2 E85.  
Șase autoturisme în care se deplasau 20 de persoane au fost trase pe dreapta.  
În urma verificărilor specifice, polițiștii au stabilit că persoanele sunt din județele Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj.
Din verificări a reieșit că toate persoanele participaseră la o întâlnire comună, pe raza comunei, fără a respecta măsurile impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19. 
Potrivit știridebuzau,  cel care ar fi sunat adunarea pentru petrecerea de la Gherăseni ar fi un individ cunoscut sub numele de ”Tyson”,  din Vadu Pașii, iar în jurul lui s-ar mai fi aflat  frații ”Geamănu” și Nichițelea, personaje care de-a lungul vremii ar fi avut de-a face cu poliția pentru infracțiuni cu violență.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest, în cazul unui șofer de 33 de ani, din Pârscov, fiind indicat consumul de substanțe psihotrope. Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe. 
De asemenea, polițiștii au aplicat în total 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, în valoare de 188.000 de lei.


Etichete: amendați |  Buzau |  indivizi |  legii |  oamenilor |  petrecere
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU