05 [DEC 17] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 decembrie 2017

De ce încep să semene între ele accidentele din municipiu

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 2565 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
De ce încep să semene între ele accidentele din municipi

La intersecția străzilor Colonel Buzoianu și Independenței a avut loc marți seară un accident soldat cui trei răniți. Din primele date reiese că un Audi înmatriculat în Brăila s-a izbit violent de un stâlp, ca urmare a faptului că a încercat să evite un autoturism care i-a ieșit în față. 
Dinamica accidentului este simplă: autoturismul VW Golf de culoare gri, care venea de pe strada Independenței, a pătruns în intersecție și a fost lovit în plin de autoturismul marca Audi, de culoare roșie, care venea de pe strada Col. Ion Buzoianu în viteză. Teoretic, șoferița care conducea autoturismul VW nu s-a asigurat foarte bine, dar trebuie subliniat că în orice intersecție din municipiul Buzău te-ai afla, ca șofer ești aproape întotdeauna obligat să intri mai mult decît este permis în intersecție, deoarece nu ai vizibilitate, în general din cauza parcărilor care se fac pînă la colțul fiecărui trotuar. Tocmai din cauza acestei realități, Poliția ar trebui să ia măsurile care de impun pentru a-i determina pe șoferi să respecte viteza legală pe străzile din municipiu, astfel în cît să poată evita situații precum cea de față sau cum a avut loc recent la intersecția străzilor Spiru Haret cu Traian Vuia. Mai cu seamă pentru că tot Poliția Rutieră este cea care face, practic ,un compromis permițînd parcarea mașinilor în intersecție sub limita de 25 de metri de colțul intersecției, obligîndu-i pe șoferi să își creeze vizibilitate intrînd în intresecție.
Revenind la accidentul din intersecția străzilor Independenței cu Col. Ion Buzoianu, constatăm că și în acest caz se respectă rețeta clasică a accidentelor care sunt din ce în ce mai dese în municipiul Buzău, adică tineri grăbiți care au pe mînă o mașină puternicăEtichete: accidentele |  încep |  între |  municipiu |  semene
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU