31 [MAI 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 31 mai 2018

De ce a lipsit Toma de la sedinta ADI a Companiei de Apa

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 1747 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Premieră la ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău, organizată,joi, în sala Mare a Consiliului Județean. Întâlnirea s-a desfășurat fără ca primarul municipiului Buzău , Constantin Toma, să fie prezent la vot. Absența sa a fost însă una motivată, iar ședința s-a desfășurat fără nicio problemă. Votul a decurs normal, iar toate proiecte de pe ordinea de zi, de o importanță majoră pentru compania de apă Buzău, au fost aprobate . Ședința s-a încheiat într-un timp record, adică în doar 15 minute.

O ședință rapidă, desfășurată fără unul dintre cei mai importanți membri. Reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008  s-au întâlnit ,joi,pentru a vota o serie de proiecte improtante pentru Compania de Apă. Surpriza a fost când, la ora stablită pentru începerea ședinței, marele absent era chiar primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, despre care șe știe că este punctual.  Misterul a fost însă lămurit chiar de președintele ADI Buzău 2008, Petre Emanoil Neagu:,,Domnul Toma nu a putut participa pentru ca a trebuit sa primeasca o delegatie din India.Avem,insa,acordul domniei sale sa votam"


Odată motivată absența primarului Constantin Toma, membri prezenți au trecut la treabă. Conform regulamnetului, această ședință a fost declarată închisă și imediat a fost deschisă cea de-a doua ședință, în care cei 31 de membri prezenți au întrunit majoritate simplă și au putut  vota legal toate proiectele aflate pe ordinea de zi Iata cum a explicat la final ceea ce s-a intimplat in sedinta ADI ,presedintele asociatiei ,Petre Emanoil Neagu:,,s-au aprobat toate hotaririle,era si normal sa se aprobe.S-a aprobat bilantul financiar-contabil C.A. Buzau pentru ca stiti ca pina la sfirsitul acestei luni trebuie depus,De asemenea,s-a aprobat si bugetul Companiei,anterior aprobat si in Consiliul de Administratie,deci nu sunt probleme"


Toate punctele de pe ordinea de zi au fost votate şi adoptate pe bandă rulantă, astfel că şedinţa s-a încheiat într-un tmp record, de doar 15 minute.
Între timp, în această perioadă este în plină desfăşurare selecţia de noi membri în vederea schimbării Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Buzău. Pe 15 iunie sunt programate interviurile la care sunt așteptați cei șapte cadidați înscriși până acum. Este vorba despre Gheorghe Șerban, consilier și profesor la Pătârlagele, Ion Bogdan, director la Poșta Română, filiala Buzău, Hinta Petruț, consilier local din Rm Sărat, avocatul Lucian Sălcuțan, Simona Săvulescu, Zoița Manuela și consilierul juridic Radu Nedelcu. Se anunță o concurență strânsă pentru că în final din cei șapte candidați vor fi numiți 5 membri în consiliul de administrație al Companiei de Apă Buzău.

Etichete: Companiei |  lipsit |  sedinta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU