07 [APR 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 07 aprilie 2014

Dana Dobre, felicitată, de ziua ei, de prieteni din toată ţara. Vezi aici cum şi-a început ziua şi câţi ani a împlinit!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 2244 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro
Dana Dobre, felicitată, de ziua ei, de prieteni din toată ţara. Vezi aici cum şi-a început ziua şi câţi ani a împlinit!

Ziua de astăzi este una specială pentru artista Dana Dobre care adaugă încă un an în buchetul vieţii. Prilej pentru fani, prieteni şi cunoştinţe să o felicite şi să îi adreseze gânduri dintre cele mai frumoase cu prilejul împlinirii vârstei de 34 de ani. Urările pe contul de facebook al Danei au început încă de azi noapte şi printre primii care au ţinut să o felicite a fost colegul de scenă Mario Buzoianu. Artistul a postat chiar o melodie proprie, cu dedicaţie, însoţită de videoclip: „Astăzi este ziua mea” – Mario Buzoianu.


Urări au venit pentru artista buzoiancă de prin toate colţurile ţării, de la Iaşi la Braşov sau Bucureşti. Şi nu este de mirare având în vedere că, de câţiva ani, artista susţine concerte numeroase în ţară, având însă şi numeroase apariţii televizate la posturile regionale şi naţionale.


Tuturor, Dana le-a mulţumit, cu prietenie: Vă mulţumesc tuturor că v–aţi gândit la mine, vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi sper ca tot ceea ce mi-aţi dorit mie să vi se întâmple şi vouă!”


La 34 de ani, Dana Dobre este un om şi un artist împlinit. Căsătorită şi mamă de băiat, artista a primit, de la începutul zilei un buchet superb de flori (foto)de la soţul ei, Gabi. În plan artistic, ultimii ani au fost favorabili unei cariere de success, chiar dacă acest lucru a însemnat pentru Dana Dobre, multe drumuri, la concerte, în studiouri de înregistrări, la emisiuni, şamd. Etichete: aniversare |  felicitari |  urari |  Dana Dobre
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU