09 [FEB 15] ACTUALITATE Buzau
Luni, 09 februarie 2015

Cum se transformă adolescenţii în infractori

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 933 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro
Cum se transformă adolescenţii în infractori


În loc să meargă la şcoală cu gândul la viitor, îşi încep viaţă mergând pe căi greşite. Tot mai mulţi adolescenţi sunt prinşi că au furat din maşini şi locuinţe, astfel de fapte fiind tot mai des întâlnite în comunicatele de presă ale IPJ Buzău.

Recent, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au identificat principalul bănuit în cazul unui furt din locuinţă comis în ziua de 27 ianuarie. Fapta a fost înregistrată iniţial în evidenţe cu autor necunoscut. Din cercetările efectuate poliţişti a rezultat că, un adolescent în vîrstă de 17 ani ar fi pătruns într-un imobil din municipiul Buzău, de unde ar fi sustras bunuri electrocasnice. Prejudiciul, estimat la peste 600 de lei a fost recuperat. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Un alt adolescent este suspectat de poliţişti  pentru un furt dintr-un autoturism reclamat de anul trecut de un sătean din Balta Albă. Potrivit IPJ Buzău, în continuarea activităţilor desfăşurate pentru identificarea şi prinderea principalului bănuit în cazul unui furt dintr-un autoturism comis pe raza comunei Balta Albă, în luna octombrie 2014, poliţişti din cadrul Postului de poliţie comunal Balta  Albă, au stabilit că ar fi vorba despre un localnic în vârstă de 16 ani. Cazul fusese înregistrat în evidenţe cu autor necunoscut. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.Etichete: adolescenţii |  infractori |  transformă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU