14 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 14 mai 2020

Cum se simte, când revine, Marcel Ciolacu, după ce i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1641 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

 ”Sunt funcțional sută la sută iar de joi mă întorc la serviciu”. Este declarația liderului PSD, Marcel Ciolacu, după ce duminică I s-a făcut rău, în timpul unei conferințe de presă și a ajuns la spital.


”Din acest moment sunt funcţional sută la sută, de mâine (joi– n.r.) o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am mers a Spitalul Militar mai multe zile să-mi fac analize. Medicii de la Spitalul Militar au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut şi nişte simulări. Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat de acum trebuie să fiu atent. Au fost şi anumiţi factori externi cum sunt stresul şi oboseala, supărare, lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune”, a explicat Marcel Ciolacu marţi seară, într-o intervenţie la Antena 3.


Ciolacu a negat varianta care a fost vehiculată, aceea că ar fi suferit un  accident vascular sau că are diabet, însă a declarat că va trebui să ia zilnic un singur medicament. Liderul PSD a afirmat că are predispoziţia de a-i  scădea tensiunea arterială,  atunci când stă în picioare. 

Ciolacu a mai declarat că afirmaţiile preşedintelui cu privire la trecerea tacită prin Parlament a legii Ţinutului  Secuiesc l-au afectat pe el şi pe familia sa. 

Conferinţa de presă de duminică, în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul ”Repornim România”, a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său. Ciolacu a fost consultat de medicii Spitalului Militar şi nu a rămas internat. De asemenea, i s-a făcut test pentru coronavirus, care a ieșit negativ. 


 


 Etichete: Ciolacu |  conferinţă |  făcut |  Marcel |  presă |  revine |  simte
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU