17 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 septembrie 2019

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat consilierul județean Iulian Nicoare

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3077 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Foto: Arhivă

Consilierul județean Iulian Nicoare a fost implicat luni după amiază într-un accident cu victime multiple. Accidentul a avut loc pe drumul comunal 71, în localitatea buzoiană Aluniș. Impactul s-a produs între un autoturism Skoda condus de un localnic de 28 de ani și autoturismul de teren la volanul  căruia se afla consilierul județean Iulian Nicoare. În urma impactului, Skoda s-a aprins ca o torță iar flăcările au cuprins și mașina de teren. Când au ajuns la locul incendiului pompierii, focul se manifesta generalizat la ambele autovehicule.
În urma accidentului, patru persoane, toate din autoturismul Skoda au fost rănite: este vorba despre șoferul autoturismului Skoda și de trei femei cu vârste cuprinse între 47 și 66 de ani. Toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Consilierul județean Iulian Nicoare, implicat în accident, era în mașină cu mai multe persoane, însă nici unul dintre pasagerii acestui vehicul nu au fost răniți.
Polițiștii urmează să stabilească acum cine se face responsabil de producerea accidentului. Primele cercetări arată că evenimentul s-a produs pe fondul nerespectării benzii de circulație și a vitezei excesive, însă pentru că impactul s-a produs pe un tronson de drum comunal, nemarcat, ancheta la fața locului decurge anevoios și trebuie coroborată și cu alte date.
Etichete: accidentul |  consilierul |  implicat |  Iulian |  județean |  Nicoare |  produs
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU