20 [SEP 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 septembrie 2016

Cum învaţă Toma meseria de primar

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
2 voturi 1610 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

La trei luni după preluarea mandatului de edil-şef al Buzăului, Constantin Toma constată că viaţa de primar e destul de complicată. Toma a observat că lupta se dă aproape de unul singur şi că meseria de primar se învaţă în timp. Într-un scurt interviu oferit reporterilor de la sfîrşitul unui meci al noii echipe de fotbal a Buzăului, disputat duminică, Constantin Toma spune că nu va renunţa. „Mă bat cu foarte mulţi oameni în momentul ăsta. Sînt destul de singur, dar nu mă voi lăsa, indiferent ce ameninţări voi avea”, a declarat primarul Toma. Totodată, edilul-şef spune că are însă şi aliaţi: „M-am trezit cu dosar penal şi de asta zic ei, «primar penal». Mi se cere demisia, anunţă că mă vor suspenda, fac tot felul de «vini» din acestea“, a adăugat Constantin Toma.
Cine sînt aliaţii
Pe de altă parte, Toma e încrezător că va reuşi să schimbe ceva în Buzău. „Nu sînt penal şi nu voi fi aşa pentru că am doi aliaţi: Cel de Sus şi munca mea cinstită şi sper, pînă la urmă, să fac acest Buzău să fie pe direcţia care trebuie", a zis Toma. Primarul admite că a făcut şi greşeli în aceste trei luni cît au trecut de cînd a preluat fotoliul cel mai înalt din Palatul Comunal: ”sper să reuşesc să întrept Buzăul pe direcţia cea bună chiar dacă mai calc în străchini, dar sper să calc în direcţia care trebuie”. În final Constantin Toma a făcut o constatare importantă: „această meserie de primar se învaţă în timp. Greşesc, corectez, mergem mai departe, dar mergem în direcţia bună”.

 Va ajuta şi sportul

Toma a mai precizat că va ajuta sportul buzoian, dar va aloca bani doar pe proiecte concrete, iar atunci cînd va semna colaborările pentru Circuitul Regional de Excelenţă în fotbal va fi extrem de atent la acte şi la lege.

Etichete: învaţă |  meseria |  primar
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU