29 [SEP 14] ACTUALITATE Buzau
Luni, 29 septembrie 2014

Cum explică antrenorul Gloriei eșecul usturător de la Constanța

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1098 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

foto: Marius Tănase

Lipsa unor jucători de bază, o decizie eronată şi capitală a arbitrului, dar şi ghinionul, sunt trei dintre explicaţiile oferite de antrenorul Gloriei la finalul partidei de sâmbătă, de la Constanţa. 

Viorel Ion a pus eşecul la scor în faţa Farului pe absenţele din defenisivă, dar şi din atac, pe golul lui Ghiţă anulat greşit pe motiv de ofsaid şi pe neşansa avută la mingea lui Tigoianu, care a nimerit transversala. 

„Nu mi s-a mai întâmplat să luăm atâtea goluri cu uşurinţă. Culmea, cine n-a văzut meciul, zice că am fost chiar groggy, dar n-a fost aşa. Plătim încă tribut lipsei jucătorilor accidentaţi, Bârsănel, Dăniţă, Pantelie, dar şi a lui ­Ghi­nea, jucător sub 21 de ani, care îmi dereglează toată echipa, alcătuirea primului 11. Altfel ar fi stat datele problemei dacă ni se acorda golul perfect valabil, anulat greşit pentru ofsaid sau dacă intra mingea la bara din repriza a doua. La 2-1, cred că scorul final ar fi fost altul”, a punctat Viorel Ion după meciul de la Constanţa.Etichete: farul constanta |  fotbal |  ion viorel |  liga 2 |  gloria
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU