11 [DEC 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 11 decembrie 2018

Cum au fost saltati haiducii care furau din tiruri in mers

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2173 vizualizari 0 comentarii

7 bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 45 de ani au fost reținuți după ce în noaptea de luni spre marți au fost  prinși de polițiștii din Ilfov și Buzău la scurt timp după ce au furat dintr un tir aflat în mers laptopuri, telefoane și alte gadgeturi, în valoare de circa 50 de mii de euro. Gruparea era în atenția polițiștilor din luna august 2018.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, agent sef Ciprian Romanescu, cei 7 bărbați ar fi urmărit un TIr care se deplasa de la București spre Chișinău iar în orele Focșani și Râmnicu Sărat ar fi pătruns în tir de unde ar fi furat telefoane mobile, laptopuri și alte obiecte electrocasnice, estimate la valoarea de 50 de mii de euro. Cei 7 bărbați au fost prinși la scurt timp după comiterea faptei, pe centura municipiului Buzău, de către polițiștii de la Investigații Criminale Ilfov, sprijiniți de polițiștii din Buzău.
Ultima lovitură a celor 7 hoți a fost filmată. În imagini se vede cum unul dintre ei a urcat, prin trapă, pe maşina aflată în mers. De acolo, s-a prins de camionul încărcat cu electronice şi electrocasnice. Ca măsură de siguranţă, un alt autoturism al hoţilor mergea, cu viteză constantă, în faţa tirului.
În maşinile hotilor, două autoturisme şi o dubă, polițiștii au găsite mai multe cutii cu laptopuri, telefoane mobile şi electrocasnice. Alături de acestea ar fi fost confiscată şi o sabie.
După ce au fost prinși pe șoseaua de centură a Buzăului, suspecții au fost aduşi la sediul IPJ Ilfov, pentru audieri.
 Persoanele respective sunt bănuite de furt calificat. Cei 7 au fost reținuți pentru 24 de ore iar în acest moment sunt propuși magistraților cu măsuri legale", a declarat Romanescu.
Gruparea formată din cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, care avea acest mod de operare, se afla în atenţia poliţiştilor ilfoveni din luna august 2018
 


Etichete: furau |  haiducii |  saltati |  tiruri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU