05 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 noiembrie 2019

Cum arată scara unei instituții importante din Buzău FOTO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3216 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
FOTO: Facebook

Scara exterioară din spatele sediului Prefecturii Buzău, veche de 27 de ani, a ajuns într-un stadiu avansat de degradare, fiind un pericol pentru cetățenii care sunt nevoiți s-o folosească.
Prefectul de Buzău, Carmen Ichim, anunță printro postare pe facebook că obiectivul va intra în reparații iar timp de circa 3 săptămâni, buzoienii care vor avea treabă la Pașapoarte vor fi nevoiți să folosească intrarea dinspre Bulevardul Titulescu.
” Pe durata lucrărilor, accesul pentru cei care vor să ajungă la Serviciul Pașapoarte sau la etajele superioare ale imobilului se face pe intrarea dinspre Bd. Titulescu.
În perioada următoare, vor fi îndepărtate tencuiala și mozaicul afectate, precum și părțile metalice ruginite, urmând ca angajații firmei care a câștigat contractul să placheze scara cu gresie antiderapantă și să monteze o balustradă nouă.
În cele aproape 3 decenii de la darea în folosință, această scară nu a beneficiat niciodată de lucrări de întreținere, astfel că, din cauza uzurii avansate, devenise un adevărat pericol pentru cei care doreau să ajungă la Oficiul de Cadastru sau alte instituții care funcționează în clădire”
, a scris prefectul de Buzău.
Costul lucrărilor suportate de Ministerul de Interne se ridică la 44 de mii de lei.Etichete: arată |  Buzău |  importante |  instituții |  scara
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU