27 [APR 15] ACTUALITATE Buzau
Luni, 27 aprilie 2015

Cum a fost arestat interlopul Calcan

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 3940 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Un bărbat de 34 de ani din Buzău a reuşit în doar cîteva zile să strîngă 40.000 de euro de la prostituată din Vintilă Vodă care a acţionat în Belgia şi Elveţia. Bărbatul se numeşte Ionuţ Ciprian Calcan şi face parte din aşa-zisul “Clan al Sportivilor”.  

“ Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţia Judeţean Buzău, au efectuat 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Buzău la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de proxenetism, complicitate la proxenetism şi prostituţie pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei.
Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău, iar 12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări.
În urma activităţilor desfăşurate din locuinţele percheziţionate, au fost ridicate mai multe cartele SIM, 5 terminale de telefonie mobilă, permise de muncă ale persoanelor bănuite de practicarea prostituţiei, precum şi buletine de transfer sume de bani pe numele mai multor persoane.
În urma tuturor investigaţiilor efectuate s-a stabilit că începând cu luna iulie 2010, un buzoian de 34 de ani, ar fi dobândit însemnate foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, pe teritoriul Belgiei şi Elveţiei, de către o tânără din Vintilă Vodă, suma obţinută fiind estimată la aproximativ 40.000 euro.
Buzoianul de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism, ulterior instanţa de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.
Documentarea activităţii infracţionale a fost realizată cu sprijinul S. I. P. I. Buzău.”,  se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Cumatru
26 august 2015
Acest interlop calcan a savarsit aceste fapte cunosc bine speta.nu face parte din acest clan.singuru prieten al lui este un fost peste de germania pe nume cucu romica care are o casa de amanet .acest personaj cucu se ocupa cu camataria si mai nou transporta tigari in anglia cu avionu la cala la bagaje.are vreo 5 persoane baieti si fete care sunt carausi in schimbul la 100 de lire.verificati cate drumuri are in anglia.asa zisii sportivi sunt altii nu drogatul asta.vai de capul lui ca nu stie ce rost are in lume
nasu lor
20 octombrie 2015
asa e drogati si prostituie practicata de calcan sun si alti in buzau care sunt implicati zugravu... milos si alti cares in legaturi dar nimeni nui opresc par la locul lor pentru cine nui cunoaste la puscarie cu cei care profita pe spatele fetelor se plimba tot orasul si romica cucu tot o jogodie


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU