27 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 27 ianuarie 2015

Cum a ajuns Poliţia să le mulţumească şoferilor

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 950 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Poliţia Română le mulțumește tuturor şoferilor care respectă regulile de circulație și recomandă conducătorilor auto să conducă preventiv. Motivul: duminica trecută, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie pe şoselele din ţară. 

Poliţiştii rutieri, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, acționează pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, obiectivul principal fiind salvarea de vieți.

Poliția Română le mulțumește tuturor celor care au înțeles necesitatea respectării regulilor de circulație și le recomandă participanților la trafic să adopte o manieră preventivă de condus.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când carosabilul este umed sau acoperit cu zăpadă, iar vizibilitatea este redusă.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Pietoni, evitaţi pe cât posibil folosirea părţii carosabile, în condiţii de vizibilitate redusă, asiguraţi-vă temeinic şi traversaţi numai după ce sunteţi siguri că o puteţi face în condiţii de siguranţă!

POLIŢIA ROMÂNĂ ALEGE VIAŢA! CONDUCEŢI PRUDENT!


Etichete: ajuns |  mulţumească |  Poliţia |  şoferilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU