14 [MAI 18] POLITIC Buzau
Luni, 14 mai 2018

Cui a revenit rezolvarea cazului consilierului abulic

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 1960 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Rezolvarea cazului consilierului local filmat, recent, comportindu-se abulic, cazut intr-un sant la Venesti, a revenit organizatiei comunale a PNL. Saptamina trecuta, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean al filialei judetene liberale, s-a discutat cazul consilierului respectiv, Petre Cizmaru, filmat  dupa ce cazuse intr-un sant din comuna si comportindu-se ciudat ca si cum ar fi consumat alcool in exces, inregistrare ajunsa, ulterior, in presa. Hotarirea BPJ a fost ca masurile impotriva lui sa fie luate de organizatia PNL Vernesti.


Liderul organizatiei judetene PNL, deputatul Cristi Romanescu, a spus pentru sansanews.ro ca Petre Cizmaru a fost invitat, joia trecuta, la sedinta BPJ a PNL, dar nu s-a prezentat, invocind probleme personale.


Evenimentul de la Vernesti, devenit stire de presa, a produs diferite reactii si speculatii. Unii cred ca Petre Cizmaru ar avea probleme cu alcoolul, altii sustin ca omul se afla sub influenta unui tratament medicamentos si ca i se facuse rau, chestiune de care au profitat adeversarii lui politici care l-au urmarit si l-au filmat pentru a-l compromite.    VIDEO AICI


Etichete: alcool |  masuri |  sant |  consilier PNL
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU