22 [APR 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 22 aprilie 2020

Cu TBC și suspect de coronavirus, un tânăr a fugit din modulul izolator de la Infecțioase

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3137 vizualizari 0 comentarii

Cu TBC și suspect de coronavirus, un buzoian a fugit din modulul în care fusese izolat în așteptarea rezultatului testului. Bărbatul a fost găsit trei ore mai târziu, într-un tren cu care spera să ajungă acasă.

Bărbatul de 36 de ani din localitatea buzoiană Grebănu fusese  internat pe 19 aprilie în secția de boli infecțioase  a Spitalului Județean Buzău. Fusese diagnosticat cu TBC, însă pentru că tușea foarte rău, medicii i-au prelevat si  test pentru coronavirus. Până la venirea rezultatelor, cadrele medicale au decis ca pacientul să rămână în modulul  izolator din curtea secției de Boli Infecțioase. La o zi de la internare, buzoianul a decis însă să fugă. Bărbatul a înșelat vigilența cadrelor medicale dar și a agenților de pază de la intrarea în spital și dus a fost.

Polițiștii au fost alertați de personalul spitalului iar în urma căutărilor fugarul a fost descoperit trei ore mai târziu într-un tren cu care spera să ajungă acasă, la Grebănu.

Oamenii legii l-au ridicat din tren și l-au reinternat în secția de boli infecțioase. Buzoianul se află încă acolo unde primește tratament pentru TBC. Între timp, a venit și rezultatul testului pentru coronavirus care este negativ.

Fugarul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dosar care se află pe masa procurorilor din  cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Etichete: coronavirus |  fugit |  Infecțioase |  izolator |  modulul |  suspect |  tânăr
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU