24 [IUL 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 24 iulie 2018

Cu riscuri, jumătate din contestații, rezolvate favorabil la Titularizare

Sorin Dinco alte articole de Sorin Dinco
2 voturi 1621 vizualizari 0 comentarii

Cu riscul de a li se depuncta lucrările, din cei peste 50 de contestatari ai rezultatelor obținute la Titularizarea pe posturile în învățământ, mai mult de jumătate au luat note mai mari decât cele inițiale. Lucrurile sunt, însă, cumva mai...”complicate”.


Dacă doar patru candidați la posturile viabile pe patru ani, din rețeaua școlară județeană, au reușit să sară, după reevaluare, peste pragul minimei note 7(șapte), ceea ce le oferă dreptul de a pretinde o catedră stabilă, alți 26 au primit satisfacție, dar sub 7, iar asta în condițiile în care au fost contestate și note de 1(unu). Geta Burducea, șefa Comisiei de Titularizare Buzău, a declarat, azi, pentru Focus TV: ”Din nefericire, 21 de lucrări au fost depunctate, dintre care una cu cea mai mare diferență, de 1.40. Așa e la contestații, ne asumăm și acest risc”. Lucrarea în cauză aparține unui candidat la o catedră de sport, care inițial primise 6.90, la limita 7-lui ”de aur”, dar a căzut la 5.50 și rămâne în cursa pentru suplinire calificată.


Urmează două zile de ședințe publice special dedicate repartizării titularizabililor pe posturi. În ciuda notelor mari, oferta de catedre este extrem de mică, pentru că vorbim, per ansamblu, de peste 300 candidați pe 60 de catedre.

Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU