11 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 11 septembrie 2019

Cu ce viteză a fost prins un buzoian la Costești

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2785 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Deși nu trece săptămână fără să se înregistreze un accident cu urmări grave, șoferii nu renunță la a mai conduce nebunește pe șosele. O demonstrează și un buzoian de 50 de ani, prins la volanul unui autoturism pe DN 2 E 85, în afara localității Costești cu  193 de km la oră.
De altfel, în ultima zi, aparatele radar care au acţionat pe principalele drumuri ce străbat judeţul au înregistrat 33 de autovehicule ce rulau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, pe sectoarele de drum tranzitate.
Printre cei rămași fără permis se află și un sucevean de 37 de ani care şi-a condus maşina cu 161 km/h pe DN 2 E85, în afara localităţii Costeşti.
Pe lângă şoferii indisciplinaţi, poliţiştii rutieri au mai sancţionat 33 de pietoni care au ales să traverseze neregulamentar, precum şi 8 biciclişti şi căruţaşi care nu au respectat normele rutiere în deplasarea pe drumurile publice.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în ultimele 24 de ore a fost de peste 39.000 de lei.Etichete: buzoian |  Costești |  prins |  viteză
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU