21h 02' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 11 februarie 2018

(FOTO și VIDEO) Crimă! Și-a înjunghiat unchiul după ce a consumat etnobotanice

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 3780 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [21:02] 11 FEB 2018 ›
Încet, încet, începe să se contureze un film al crimei din strada Dimitrie Cantemir. Conform unor surse din rîndul anchetatorilor, suspectul este un cunoscut consumator de droguri etnobotanice, viciu căpătat la Bucureşti, unde a trăit o vreme împreună cu familia sa. Andrei Muscalu a revenit însă la Buzău unde locuia în casa bunicilor alături de victime. Nu a avut nici o ocupaţie în ultima vreme, iar conflictul pare să fi apărut după ce suspectul s-a întors în oraş şi a cerut să i se dea de mîncare. Pentru că nu a primit imediat, şi-a luat la bătaie şi şi-a înjunghiat unchiul pe care la răpus pe loc, însă, femeia a reuşit să scape şi să se refugieze la nişte vecini. Potrivit adjunctului I.P.J. Buzău, comisar-şef Octavian Constantin, agresorul a fost prins la o oră după comiterea faptei, iar acesta din urmă a declarat că nu a băut alcool şi nici nu a consumat etnobotanice. O patrulă de Poliției l-a descoperit în Parcul Crîng.


UPDATE [20:11] 11 FEB 2018 › Victima nu a fost scoasa din casă, dar anchetatorii au găsit acolo un tablou înfiorător: omul a fost zdrobit în bătaie și are o rană profundă la gît. Cel ucis, Adrian Mocanu, este fost cadru militar.

Vezi VIDEO


UPDATE [19:59] 11 FEB 2018 › Cu puțin timp în urmă suspectul a fost prins în Crîng și a fost dus la anchetă.

UPDATE [19:53] 11 FEB 2018 › Primele informatii arata ca victimele au, ambele, 53 de ani .Bărbatul a murit la locul faptei, iar femeia se află la UPU în stare gravă cu o plagă la cap.


UPDATE [19:48] 11 FEB 2018 › În aceste momente mai multe patrule de la Poliţia municipală îl caută pe suspect în tot oraşul. El face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti, iar el a rămas în grija rudelor pe care le-a înjunghiat. Potrivit unor surse din rîndul anchetatorilor, tînărul îşi făcea veacul printre oamenii străzii în zona din spatele magazinului Winmarkt sau pe la Crîng. (Doru GHEORGHIADE)

Un tânăr de 23 de ani și-a înjunghiat cu bestialitate unchiul și mătușa, după ce a consumat droguri. Nenorocirea a avut loc pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Buzău.Tînărul se umește Andrei Muscalu. și cunoscut drept consumator de etnobotanice. Și-a înjunghiat unchiul și mătușa, după  care a dispărut. Bărbatul a decedat, in timp ce sotia sa se afla în stare grava la UPU.Etichete: înjunghiat |  consumat |  Crimă |  etnobotanice |  unchiul
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU