15h 41' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 29 decembrie 2015

Crimă pasională la Rîmnicu Sărat

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1870 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [15:41] 29 DEC 2015 ›
O crimă pasională a fost comisă, într-o locuinţă de pe strada Brîncoveanu din municipiul Rîmnicu Sărat. Un bărbat în vîrstă de 45 de ani şi-a ucis din gelozie soţia de care abia se despărţise chiar în casa în care aceasta locuia alături de concubin. Martoră la oribilul eveniment a fost fiica celor doi soţi aflaţi în pragul divorţului, cea care şi-a însoţit tatăl într-o scurtă vizită la mama sa. Detalii şocante au ieşit la iveală în urma anchetei desfăşurate de către procurori. Episodul tragic s-a petrecut luni, după masă însă concubinul aflat în stare de ebrietate a observat-o pe femei decedată abia a doua zi.

O femeie în vîrstă de 46 de ani a fost ucisă cu sînge rece chiar de fostul soţ. Crima a avut loc într-o casă de pe strada Brîncoveanu din municipiul Rîmnicu Sărat unde femeia locuia alături de concubinul său, Costel Ungureanu, de profesie bibliotecar. Luni, GheorgheTomulescu, fostul soţ a mers în vizită la aceasta, însoţit de fiica lor în vîrstă de 12 ani. Au băut mai multe pahare împreună, au purtat discuţii. La un moment dat se pare că foştii soţi, aflaţi în pragul divorţului, au mers într o altă cameră şi au întreţinut relaţii intime, în timp ce concubinul şi copilul se aflau într-o altă încăpere. Ulterior, rîmniceanca a revenit la concubin, lucru care l-a scos din sărite pe fostul soţ. Orbit de gelozie el a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie. 
“Suspectul T.G. însoţit de fica sa în vîrstă de 12 ani a mers la locuinţa unei persoane din Rîmnicu Sărat unde stătea în gazdă soţia sa, T.I. pentru a o determina să revină în domiciliul conjugal. Pe fondul geloziei suspectul a lovit-o cu un cuţit în zona abdominală provocîndu-i o gravă leziune după care a părăsit imobilul”, a declarat procurorul Vasile Ardei, purtător de cuvînt Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău Deşi crima s-a petrecut luni, abia a doua zi, autorităţile au fost sesizate de către concubinul femeii înjunghiate. Explicaţia a fost halucinantă.
“Proprietarul locuinţei aflat şi el în stare de ebrietate a întîrziat să anunţe evenimentul la 112 pînă în dimineaţa zilei de 29 decembrie cînd deplasîndu-se în camera în care se afla victima a constatat că decedase”, a mai declarat procuror Vasile Ardei.  

Anchetă la Protecţia Copilului

O anchetă va fi demarată şi de DGASPC Buzău, pentru a vedea dacă micuţa de 12 ani a asistat efectiv la scenele de groază, cînd propriul tată i-a luat viaţa mamei sale.  
Cel mai probabil fetiţa va nevoie de consiliere psihologică, în condiţiile în care noaptea a fost una de coşmar pentru ea. Fetiţa în vîrstă de 12 ani a rămas în grija bunicilor. Tatăl va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Pe pagina sa facebook,   rîmniceanului acuzat de omor Gheorghe Tomulescu scria în prag de Crăciun că se gîndeşte cum anume să îşi refacă viaţa după o căsnicie de 18 ani alături de fost sa soţie Ilinca Tomulescu.

(Florin Zafiu)
O femeie în vîrstă de 46 de ani a fost ucisă azi-noapte de fostul soţ. Crima a avut loc în casa femeii unde aceasta locuia cu un alt bărbat. Fostul soţ a fost în vizită, însoţit de fiica lor în vîrstă de 12 ani şi a întreţinut relaţii sexuale cu femeia, în timp ce concubinul şi copilul se aflau într-o altă încăpere. După consumarea actului, victima a revenit la concubin, iar soţul înnebunit de gelozie a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie. Cazul este anchetat acum de poliţişti şi procurorul criminalist.
Vom reveni cu amănunte.


Etichete: Crimă |  pasională |  Rîmnicu |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU