11 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 11 septembrie 2019

Crimă la Râmnicu Sărat

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2923 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un bărbat de 43 de ani a fost ucis luni seară de prietenul de pahar. Crima a fost comisă la Râmnicu Sărat, după  ce bărbații au stat la băutură mai multe ore, în diverse localuri de pe raza orașului.

Inițial, au fost 4 tovarăși de pahar, însă doi dintre ei s-au retras la un moment dat, rămânând la masă doar bărbatul de 43 de ani și un tânăr de 28 de ani, originar din Vrancea, dar care locuia în ultima vreme la Râmnic. La un moment dat, când se afau în afara localului, în apropierea locuinței bărbatului mai tânăr, cei doi s-au luat la ceartă, pe fondul alcoolului, iar bărbatul de 28 de ani s-a năpustit pur și simplu asupra prietenului său de pahar, pe care l-a bătut minute în șir. La un moment dat, văzând că nu mai reacționează în nici un fel, agresorul și-a luat victima și a cărat-o până pe malul râului Râmnic, unde a abandonat-o.
Acolo a fost găsit bărbatul de 43 de ani a doua zi dimineață de către un muncitor care se îndrepta spre serviciu și care, speriat, a anunțat imediat Poliția.
Cazul a fost preluat de un procuror criminalist. Între timp, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore iar miercuri va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.Etichete: Crimă |  Râmnicu |  Sărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU