20 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 20 noiembrie 2019

Control la cazanul de la PT 4. Ce s-a găsit acolo FOTO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3014 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
FOTO: Instituția Prefectului


Inspectori de la Agenția pentru Protecția Mediului, comisari de la Garda de Mediu și reprezentanți ai Instituției Prefectului Buzău au mers, marți, în control la PT 4, în cartierul Dorobanți, acolo unde Regia Autonomă Municipală a amenajat cazanul cu care instituția poate asigura orașului agent termic.
Verificările au venit în contextul în care numeroși cetățeni care locuiesc în blocurile din imediata apropiere a cazanului reclamă zgomotul produs de acesta dar și mirosul insuportabil.  La finalul vizitei, prefectul de Buzău a transmis că se fac demersuri în vederea reducerii zgomotului  care a  provocat atât disconfort buzoienilor din împrejurimi.
”(..) Pe amplasamentul respectiv a fost adus și se află în curs de montare un ventilator de aer cu convertizor de frecvență care, conform conducerii RAM Buzău, va duce la diminuarea semnificativă a zgomotului care a produs disconfort locuitorilor din vecinătate. De asemenea, coșurile de evacuare a gazelor sunt izolate cu saltele din vată minerală, iar cel aferent cazanului de 10 Gcal/h dispune și de o izolație din panouri tristrat în partea inferioară, pentru atenuarea impactului fonic. După finalizarea operațiunii de montare a noului ventilator, vor fi efectuate noi determinări ale nivelului de zgomot de către o firmă acreditată RENAR”, au transmis reprezentanții Prefecturii Buzău.Etichete: acoloautoritățile |  cazanul |  Control |  găsit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU