09h 20' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 07 iulie 2019

Scandal lăsat cu sânge! Chinezul cu sabia, buzoianul cu parul

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1899 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [09:20] 08 IUL 2019 ›
Polițiștii au reținut trei dintre scandalagii de duminică, printre cei reținuți aflându-se și cetățeanul chinez.  Ei sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. De asemenea, un bărbat rănit în conflict este internat în spital. 
”Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea Parchetului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Anne Marie Vrapciu. 
Se pare că între cele două părți mocnea o stare de tensiune de mai multă vreme. Încă de la deschiderea localului, familia de buzoieni și-a manifestat nemulțumirea  față de muzica ce se aude din local, de miros dar și de numărul mare al câinilor care se strâng în preajma restaurantului. Un cetatean chinez, patron al unui local de pe strada Al. Marghiloman, a ranit ,cu o sabie,un buzoian cu care a intrat in conflict. Potrivit primelor date, chinezul a atacat cu o sabie pe vecinul sau, un buzoian, care la rindul lui  l-a lovit pe circiumar cu un par. Cei doi au ajuns,in cele din urma, la spital pentru ingrijiri medicale dar nici unul dintre ei nu s-a ales cu rani grave.Politistii buzoieni au deschis o ancheta pentru stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs incidentul. 

Etichete: buzoianul |  Chinezul |  Conflict |  lasat |  parul |  sabia |  sange
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU