31 [OCT 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 31 octombrie 2018

Concursul pentru şefia Poliţiei Locale Buzău, reluat

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1750 vizualizari 0 comentarii

Funcţiile de conducere din cadrul Poliţiei Locale Buzău sînt scoase din nou la concurs. După ce la concursul din vară nici un candidat nu a reuşit să obţină nici măcar punctajul minim pentru a promova, acum, autorităţile locale mai fac o încercare si organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiilor vacante de director executiv, director executiv adjunct şi şef la Serviciul Circulaţie.  
Candidații interesaţi să conducă Poliţia Locală Buzău trebuie să îndeplinească o serie de condiții,printre altele să fie absolvenți de studii superioare finalizate cu licență în domeniul științelor administrative  sau juridice, dar să aibă şi vechime în domeniu. Dosarele pot fi depuse pînă la data de 20 noiembrie. Ulterior, vor fi selectate dosarele pentru ca examenul propius zis să fie organizat în decembrie. Pe 6 decembrie este programată proba scrisă iar interviul va avea loc în aceeaşi lună dar pe 11.
Cele 3 funcţii de conducere de la vîrful Poliţiei Locale Buzău  au fost scoase la concurs și în vară, dar  niciunul dintre candidați nu a reuşit să promoveze. atunci, printre candidaţăi s-au aflat fosti angajaţi din sistem dar şi un fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, fost ofiţer de informaţii în S.R.I., dar şi foşti şefi ai IPJ Buzău. Nici unul dintre cei cu dosarele admise nu a trecut însă de proba scrisă. În aceste condiţii, examenul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul Poliției Locale Buzău se repetă pe final de an.Etichete: Buzău |  Concursul |  Locale |  pentru |  Poliţiei |  reluat |  şefia
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU