11 [APR 17] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 11 aprilie 2017

Concursul pentru funcţia de director al DGASPC Buzău se repeta

Elena Petre alte articole de Elena Petre
1 vot 3165 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Concursul pentru funcţia de director al DGASPC Buzău se repet


Se caută în continuare directori pentru Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, după ce toți candidații înscriși au ratat concursul de ocupare a posturilor. Unii dintre cei înscişi în luptă au abandonat din start şi nu s-au mai prezentat în sala de examen. Iar ceilalţi, deşi au susţinut proba scrisă, nu au obţinut nici măcar punctajul minim, de 70 de puncte. În aceste condiţii concursul va fi reluat.
 MULŢI ÎNSCRIŞI, NICI UN CÂŞTIGĂTOR

Se anunţa o concurenţă acerbă pentru funcţiile de conducere din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția COpilului  Buzău, dar proba scrisă a examenului s-a dovedit mult prea grea pentru candidaţi. De pildă, pentru funcţia de director general au fost admise iniţial 4 dosare. 3 dintre candidaţi, Luminiţa Dobrin, singurul candidat care provenea din afara sistemului, Sorin Leonte de la Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Deficienţe de auz şi Eduard Nicolescu de la Centrul pentru Recuperare, Reabilitare şi Educaţie Specială, au renunţat la bătălie şi s-au retras din concurs înainte de proba scrisă. Prin urmare, astăzi, în sala de examen s-a prezentat doar unul dintre candidaţi, respectiv Loredana Elena Dorobanţu, cea care nu a reuşit să promoveze examenul. Ea a obţinut doar 50 de puncte, fiind astfel respinsă. Pe de altă parte, şi Mihaela Cojocea, candidat pentru postul de director executiv adjunct economic a picat examenul, fiind notată cu 59 de puncte. Nici Mihai Ciprian Pârvu, cel care a luptat pentru postul de director executiv adjunct asistenţă socială, nu a avut succes. A pierdut la un pas examneul, obţinând doar 65 de puncte, în condiţiile în care minimul era de 70 de puncte. În aceste condiţii, posturile de conducere din cadrul DGASPC Buzău rămân ocupate cu delegaţie. Iar concursul va fi reluat în perioada următoare.
Funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău a rămas vacantă după ce, fostul director, Adrian Vintilescu, a demisionat în plin scandal legat de modul în care a decăzut din drepturi părinții a peste 60 de copii şcolarizaţi la unitatea pentru deficienți de vedere din Buzău.  Etichete: Buzău |  Concursul |  DGASPC |  director |  funcţia |  pentru |  repeta
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU