17 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 iulie 2019

Concurență de 10 pe loc, pe posturile de la Spitalul Județean

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1891 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Concurență de 10 pe loc, pe posturile de la Spitalul Județean

10 candidați pe un loc. Este concurența înregistrată pe posturile scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău. 33 de posturi de asistenți medicali, infirmiere și tehnicieni au fost scoase recent la concurs de cel mai mare spital din județul Buzău iar candidații nu s-au lăsat așteptați. Sute de dosare au fost depuse de buzoienii care vor să lucreze în spital, astfel că au fost admise 302 dosare pentru cele 33 de posturi vacante.
 Cea mai mare concurență se înregistrează pe cele 8 posturi de asistenți medicali debutanți, pentru care se bat 92 de persoane. De asemenea, pentru cele 9 posturi de infirmieră debutantă vor susține concurs 91 de candidati. Angajări se fac și la Unitatea de Primire Urgențe, unde este nevoie de un asistent medical și unul debutant, fiind admise 9 dosare. Buzoienii care au trecut de etapa selecției dosarelor vor susține proba scrisă a examenului joi, 18 iulie. Pentru a trece la etapa următoare, interviul, candidații trebuie să obțină cel puțin 50 de puncte. Proba practică și interviul sunt programate pe 24 iulie.
 Pe de altă parte, la Spitalul Județean Buzău s-a ocupat un post de medic specialist în Obstetrică-Ginecologie. Medicul Nicolae Rusu a promovat concursul obținând 184,19 puncte.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU