06 [SEP 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 06 septembrie 2014

Competiţie de îndemânare auto, în regia GT Auto Club Sportiv şi ACR

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
1 vot 1327 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

foto: tion.ro

Pasionaţii de automobilism sportiv vor avea parte de adrenalină în acest week-end, cu derapaje controlate, slalomuri şi roţi fumegând la întoarceri de 360 de grade, Buzăul găzduind etapa a şasea a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto (CNIA) din 2014, competiţie organizată de GT Auto Club Sportiv şi Automobil Clubul Român.

Competiţia de îndemânare auto se va derula în parcarea Galleria Buzău, azi fiind programate antrenamentele piloţilor, începând cu ora 14.00, iar mâine se vor derula trei manşe de concurs, începând de la ora 11.45, manifestarea fiind încheiată cu festivitatea de premiere, care va începe la ora 17.30. 

Vor participa 40 de piloţi din toată ţara, atât amatori cât şi profesionişti. Printre participanţi se află piloţii juniori Mihnea Hanea, Natali Hanea din Cluj-Napoca, Robert Pană şi  Alina Stănoiu din Bucureşti şi Beatrice Maftei din Buzău. Şi-au anunţat prezenţa şi veteranii Valentin Nemţanu  din Brăila şi Mihai Alexandrescu din Bucureşti. 

Campionatul Naţional de Îndemânare Auto reprezintă alternativa legală şi sigură pentru tinerii atraşi de întrecerile cu maşini, în care primează îndemânarea piloţilor, scopul evenimentului fiind atragerea pasionaţilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competiţie, formarea şi dezvoltatea abilităţilor specifice acestui gen de competiţie. 


Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU