13 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 13 ianuarie 2015

Comisarul-şef Octavian Florentin Constantin, promovat ca adjunct la IPJ Buzău

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 1653 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Comisarul-şef de poliţie Octavian Florentin Constantin a fost declarat admis, în urma concursului pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară).

Potrivit Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române,  concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct  a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comisarul-şef de poliţie Octavian Florentin Constantin a fost împuternicit pe funcţia menţionată încă din septembrie 2014. Înainte de această numire, Octavian Florentin Constantin a mai ocupat funcţiile de şef Serviciu Cabinet, şef Birou Control Intern şi şef Poliţia Municipală Rm. Sărat.

Octavian Florentin Constantin a absolvit cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în anul 1997, Facultatea de Drept, după care a fost repartizat la IPJ Buzău ca ofiţer de cercetare penală.

Tot ieri la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj (cu atribuţii pe linie de poliţie judiciară), în urma căruia a fost declarat admis domnul comisar-şef de poliţie Cristinel Ciocoiu.     Etichete: adjunct |  Buzău |  Comisarul |  Constantin |  Florentin |  Octavian |  promovat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU