21h 59' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 23 martie 2018

UPDATE Codul a expirat, problemele rămân.

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1614 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [21:59] 23 MAR 2018 › ULTIMA ORA! Se ridică restricţia de circulaţie pe DN 22 Rm. Sărat - Brăila pentru traficul ușor (maxim 3,5 t).se arata intr-o informare a Instititiei Prefectului
UPDATE [17:48] 23 MAR 2018 › Incet,incet,vremea incepe a se normalizeze ceea ce a dus a ridicarea anumitor restrictii de circulatie.Biroul de presa al Institutiei Prefectului a anuntat ca:,,Ora 17.30 - s-au ridicat restricţiile pe DN 2C, tronsonul Smeeni-Padina; închis în continuare tronsonul Costeşti-Smeeni."


Avertizarea meteo cod portocaliu a expirat, problemele rămân. Două drumuri naționale care tranzitează jud. Buzău - DN 2C Costești-Slobozia și DN 22 Rm. Sărat-Brăila rămân în continuare închise, după ce ninsoarea abundentă și viscolul semnalate din cursul nopții trecute au acoperit carosabilul cu cantități însemnate de zăpadă.
Începând cu orele 15.00, căderile de precipitații s-au diminuat semnificativ, însă vântul continuă să sufle cu putere în jumătatea sudică a județului, spulberând și aducând permanent pe șosele zăpada căzută, ceea ce îngreunează eforturile drumarilor de a degaja suprafața de rulare.
Alături de aceștia, sute de polițiști și jandarmi buzoieni aflați în patrulare sau în filtrele de informare/blocare înfruntă mai departe frigul și oboseala, până când situația va reveni la normal în județul Buzau
Etichete: Codul |  expirat |  problemele |  rămân
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU