18h 11' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 15 decembrie 2018

Primul puseu de iarnă, primele mari probleme

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2192 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [18:11] 16 DEC 2018 › La ora 18,toate avariile acre au generat lipsa energiei electrice au fost rezolvate,a transmis Institutia Prefectului.

UPDATE [17:00] 16 DEC 2018 › Iata ultima raportare a situatiei gospodariilor fara curent din judet facuta de catre Prefectura,,1370 de abonați din 4 comune (Ziduri-parțial, Râmnicelu-parțial, Vâlcelele și Puiești).

Afectate parțial - 2 LEA.

Nealimentate: 30 PT.

Intervin în continuare 14 echipe Electrica.


UPDATE [11:12] 16 DEC 2018 › Duminica ,la ora 13.situatia gospodariilor fara energie electrica era urmatoarea,,9.405  abonați din 10 comune (Ziduri, Ghergheasa, Valea Râmnicului, Boldu, Balta Albă, Râmnicelu, Săgeata,Gălbinași ,Puiesti și Merei-parțial);

 8 linii afectate si 134 puncte de transformare,14 echipe de interventie se afla in teren, transmite Institutia Prefectului


UPDATE [09:36] 16 DEC 2018 › Ultimul bilant facut de autoritati arata ca situatia alimentarii  cu energie electrica in multe localitati din judet este in  continuare foarte complicata.Prefectura informeaza ca duminica dimineata 15.000 de abonati din 20 de comune din judet nu aveau energie electrica,10 linii electrice erau afectate partial si 250 de posturi de transformare erau nealimentate.

UPDATE [22:40] 15 DEC 2018 ›  Cifra gospodariilor fara curent cresta ingrijorator!Ultimele date arata ca aproape 19.000 de gospodarii din judetul Buzau nu au curent electric.O informare valabila la ora 22.30 emisa de Institututia Prefectului arata ca:,,18.900 abonați din Vadu Pașii, Săgeata, Robeasca, Poșta Câlnău, Blăjani, Gălbinași, Merei, Țintești, Rușețu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Râmnicelu, Bălăceanu, Ghergheasa, Puiești, Balta Albă.

271 posturi de transformare sunt  nealimentate.UPDATE [20:52] 15 DEC 2018 › Catre orele serii au parvenit date mai precise privind numarul de gospodarii lipsite de curent .Potrivit Prefecturii,la orele 21 .pete 13.000 de gospodarii  aveau energie electrica.4 linii de transport a energiei erau afectate total iar 6 linii partial. astfel ca 186 de puncte de transformare erau nealimentate.in teren actionau 15 echipe de interventie .

UPDATE [20:27] 15 DEC 2018 › Situatia se complica din cauza vintului puternic.In zona de cimpie a judetului 16300 de abonati din 70 de localitati nu au curent electric din cauza vintului puternic,transmite purtatorul de cuvint al Instititiei Prefectului,Gabi Cozma,citind surse oficiale ale Electrica.Aceeasi sursa precizeaza ca ,in acest moment ,echipele de interventie ale firmei de electricitate sunt in teren si incearca sa remedieze avariile.


UPDATE [17:08] 15 DEC 2018 › In cursul dupa amiazei,o Ambulanta plecata sa rezolve cazul nedicaș al unui copil cu febra mare  a ramas inzapezita pe drumul dintre Posta Calnau si localitatea Boboc.a fost nevoie de interventia unui utilaj al primariei Cochirleanca pentru degalarea drumului asfel inchit echipajul medical sa ajunga la destinatie.Tot dupa orele prinzului doua masini s-au ciocnit la iesirea din Buzau catre Galbinasi iar in urma impactului o persoana a ramas incarcerata. Din primele informatii oficiale rezulta ca un Mercedes  care mergea  pe DN2B spre Galbinasi ,condus de un sofer de 40 de ani a intrat frontal intr-o Dacia veche ce circula regulamentar din sens opus ,sofata de un barbat de 65 de ani din Lopatari.Soferul Daciei a fost grav ranit, aramas incarecerat iar,in cele din urma a decedat. 

UPDATE [10:54] 15 DEC 2018 › Viscolul a inceput sa puna primele probleme.Pe raza comunei amaru doua autoutilitare s-au bocat la merginea soselei catre localitatea Pitulicea Primaria a trimis doua utilaje la fata locului pentru a scoate masinile din zapada a transmis Gabi Cozma,purtatorul de cuvint la Prefecturii.In zona de cimpie continua sa ninga viscolit a precizat aceeasi sursa.


Codul galben de ninsori ssi vint valabil, pina duminica seara, nu a pus mari probleme in judetul Buzau.Ninsoarea viscolita, inceputa in noaptea de vineri spre simbata,a asternut un strat consistent de zapada insa,pe drumurile nationale si judetene se circula dar in conditii de iarna.Potrivit putratorului de cuvint al Institutiei Prefectului,Gabi Cozma, noptea treucta pe drumurile judetene au iesit la deszapezire 42 de utillaje si s-au  imprastiat peste 320 de tone de sare si materiale antiderapante.Aceeasi sursa a mai precizat ca au inceput sa se formeze suluri de zapada pe drumurile din zona de cimpie a judetului ,la Scutelnici si Smeeni dar si acolo se circula in conditii de iarna.

Etichete: circula |  conditii |  Galben |  iarna |  judetul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU