24 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 24 iulie 2014

Cod galben de ploi şi în judeţul Brăila

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 1091 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro
Cod galben de ploi şi în judeţul Brăila

 Ploile torenţiale şi vijeliile care au făcut prăpăd joi în judeţul Buzău, se mută în judeţul vecin, Brăila. Până la ora 17.00 este în vigoare o atenţionare cod galben de precipitaţii abundente care vizează vestul judeţului Brăila. Meteorologii avertizează că se vor înregistra averse în cantităţi care vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat, însoţite de tunete şi fulgere, dar şi grindină. Şi vântul va sufla cu putere în timpul ploilor, şi va lua aspect de vijelie.
 
Tot joi, o avertizare cod portocaliu de vreme rea ce a vizat localităţi din centrul judeţului Buzău, şi-a produs efectele din plin . În jurul prânzului, o ploaie de mai puţin de o oră, a făcut ravagii în Cernăteşti şi Săpoca. Mai multe gospodării au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, pentru a scoate apa din gospodăriile localnicilor şi pentru a îndepărta aluviunile depuse pe şosele.

Şi în Vrancea, o ploaie torenţială înregistrată la Nistoreşti, face imposibilă circulaţia pe drumul judeţean 205 M. "Şuvoaiele de apă formate în zonă au rupt un stâlp de lectricitate aflat pe marginea şoselei", a declarat primarul din comuna Nistoreşti, Ion Gogoriţă.


 


Etichete: cod galben |  ploi |  vijelii |  avertizare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU