03 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 03 septembrie 2018

Clasa a noua/ Start la a doua repartizare

Sorin Dinco alte articole de Sorin Dinco
0 voturi 2287 vizualizari 0 comentarii

Aproape şapte clase de liceu au rămas neocupate în judeţ, dacă e să punem, unul peste altul, cele 179 locuri libere rămase în licee, clasa a noua, după prima repartizare computerizată din vară. Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a demarat azi, în şcoli, înscrierea pentru ocuparea acestor locuri prin a doua repartizare computerizată, din 7 septembrie a.c.

 

Sesiunea a doua de repartizare se adresează atât absolvenţilor de liceu care au rămas nerepartizaţi în iulie a.c. cât şi celor care nu s-au înscris din motive diverse. Dacă oferta pentru clasa a XI-a, pentru anuş şcolar care se pregăteşte să înceapă pe 10 septembrie, a fost de 2548 de locuri, dintre care 2369 au fost ocupate din prima repartizare, au rămas clase goale în mai multe licee tehnologice din judeţ, dar mai ales din municipiu.

 

Lista locurilor disponibile poate fi consultată pe acestLINK  pus la dispoziţie de IŞJ Buzău.

 

Nu numai criza elevilor va afecta noul an şcolar, în judeţ, ci şi a cadrelor didactice titulare, cu continuitate pe posturi. Urmăriţi un material detaliat în numărul de mâine al cotidianului Şansa Buzoiană.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU