25 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 25 noiembrie 2019

Ciolacu:”Rezultatul alegerilor, dezastruos. PSD are nevoie de un nou început”

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2960 vizualizari 0 comentarii

”Un rezultat dezastruos”- așa cataloghează liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, scorul obținut de partid la alegerile prezidențiale. Partidul are nevoie de o analiză și de un nou început, mai este mesajul transmis de președintele Camerei Deputaților.


Într-o postare pe contul său de facebook, liderul PSD Marcel Ciolacu, își arată dezamăgirea față de rezultatul obținut de partidul său la ultimele scrutine electorale, fie că vorbim despre europarlamentare, fie că vorbim despre prezidențiale, turul unu  și turul doi. În fața unui rezultat istoric, fără precedent, pentru PSD care a pierdut inclusiv în județele cu tradiție în care electoratul a votat dintotdeauna acest partid, Ciolacu spune că e momentul unei analize și al unei schimbări, pentru că așa nu se mai poate.

”Rezultatele ne arată că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte.

PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!”, scrie pe facebook social democratul Marcel Ciolacu.


Citește și :

 http://www.sansanews.ro/stiri/actualitate/buzau/se-incalzeste-marcel-ciolacu-sa-preia-psd.html 
Etichete: început |  Ciolacu |  nevoie
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU