12 [SEP 16] ACTUALITATE Buzau
Luni, 12 septembrie 2016

Ciolacu, împreună cu Toma, la Colegiul M. Eminescu. Unul într-un colţ, unul într-un colţ.

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
4 voturi 2367 vizualizari 2 comentarii business2b@focustv.ro

Deschiderea oficială a noului an şcolar a oferit prilejul unor fotografii la minut, sugestive pentru observatorii fenomenului politic. De mână cu propriii copii sau în calitate de invitaţi, politicienii locali au fost prezenţi în curţile unităţilor de învăţământ sau la prezidiu. Imediat după aceea, s-au repezit  să posteze impresii, fotografii, mesaje care au legătură cu debutul unui nou an şcolar. Unul dintre instantanee este acesta, preluat de pe contul Facebook al deputatului Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău. Politicianul a participat împreună cu primarul Buzăului, Constantin Toma, la deschiderea anului şcolar, la Colegiul “M. Eminescu”. Realitatea fotografiei este evidentă: cei doi au stat unul într-un colţ şi celălalt în colţul opus. Să fie o simplă circumstanţă sau ceva să fi intervenit între cei doi, plasându-i la o distanţă pe care nu au mai afişat-o, în trecut, în apariţiile publice?Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 3   -2

Comentarii

Buzoian
12 septembrie 2016
O simplă întâmplare,sau M.Ciolacu a dorit să-l lase în prim plan pe cel care este primarul municipiului. Au traversat piața împreună,atât la venire cât și la plecare.Nu mă interesează PSD,dar,dacă se vor ajuta unul pe celălalt,cu atât mai bine pentru noi.AVEM PRIMAR !
Arhanghelul Toma si Mucenicul Marcel
12 septembrie 2016
Doi mincinosi! I-ați auzit ce au debitat? Niste gogoși . Toma dezvolta învățământul, iar Ciolacu repara liceul si face sala de sport! Votați PSD sa va saturați de bine! Votați PNL să vă fie si mai bine! Votați tot să vă fie cel mai bine! Mai bine emigrați ca ...să vă fie !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU