11 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 11 noiembrie 2019

Ciolacu, după alegeri: ”PSD și-a atins obiectivul”

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 2942 vizualizari 0 comentarii

După mai bine de 12 ore de la închiderea urnelor a venit și reacția celui de-al treilea om în stat, președintele Camerei Deputaților, lider al PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Într-o postare pe contul său de facebook, Ciolacu a anunțat că PSD și-a atins obiectivul în această etapă a primului tur de scrutin al prezidențialelor, obiectiv care a vizat ca Viorica Dăncilă să intre în bătălia finală pentru funcția de șef al statului. În același mesaj, Marcel Ciolacu a felicitat organizația PSD Buzău, care a reușit un scor bun la alegerile din 10 noiembrie.

”PSD și-a atins primul obiectiv de etapă. Viorica Dăncilă este în turul doi, așa cum a fost mereu candidatul nostru în alegerile prezidențiale.

Sunt rezultate care ne dau speranța că putem să începem să construim. Felicit organizațiile care au performat și au făcut treabă foarte bună. Un gând special se îndreaptă către colegii mei din Buzău care au câștigat alegerile în județ. Le mulțumesc pentru toată munca pe care au depus-o în această campanie!

De acum, ne așteaptă două săptămâni intense în care trebuie să rămânem concentrați și determinați să facem un rezultat mare!

PS: Sper ca aceste alegeri să aducă cu picioarele pe pământ și partidele care au tratat cu aroganță și superioritate anumite categorii de români. Aroganța, fanatismul și închipuirile mesianice vor fi întotdeauna taxate de oameni!”, a scris liderul social democrat Marcel Ciolacu.Etichete: alegeri |  atins |  Ciolacu |  obiectivul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU