20 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 februarie 2018

Cine este șoferul care și-a pierdut viața la Hanul lui Țintă!

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 5614 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul pe pe DN 1B, din dreptul Hanului lui Țintă, este șeful postului de jandarmi și ordine publică din Stațiunea Sărata Monteoru, Detașamentul 3 Jandarmi Buzău și are 37 de ani. El conducea Loganul de culoare gri, cu numere de Buzău, cînd s-a produs nenorocirea.

Polițiștii de la „Circulație”, care au efectuat cercetări la fața locului, susțin că vinovat de producerea accidentului este chiar jandarmul. El se îndrepta dinspre Monteoru spre Buzău cînd a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu TIR-ul care transporta tablă și care a fost proiectat la rîndul său pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu o cisternă care transporta benzină și motorină. Impactul violent a făcut ca Loganul să ajungă sub cele două vehicule, iar șoferul să-și piardă viața pe loc. Grav rănit este și șoferul TIR-ului care a fost scos din cabină în urma operațiunii de descarcerare și transportat la spital.

Se scurge combustibil din cisternă, care s-a ales cu o fisură în urma impactului violent. Zona a fost izolată, iar la fața locului sunt mobilizate echipaje importante de polițiști, jandarmi și cadre medicale.

Șoseaua a fost degajată de fiare cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire.Etichete: șoferul |  Țintă |  Hanul |  pierdut |  viața
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU