09 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 09 august 2019

Cine este bărbatul care a murit alături de polițistul Cristi Oprea în accidentul de la Brașov

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3912 vizualizari 0 comentarii

Cel de-al doilea bărbat care a murit vineri dimineață în accidentul din județul Brașov în care a decedat și șeful postului de poliție din Breaza, Cristi Oprea de 39 de ani,  este Constantin Brânză de 38 de ani din Smeeni.
Moartea sa prematură într-un accident atât de înfiorător a provocat o undă de șoc în rândul comunității din Smeeni, acolo unde locuia bărbatul. Oamenilor nu le vine să creadă că bărbatul căruia îi spuneau Costy a sfârșit într-un mod atât de dramatic și atât de brusc.  
Costy se afla în mașina șefului de post din Breaza, Cristi Oprea, pe scaunul din dreapta față când autoturismul,  în care mai erau soția sa dar și soția și fiica polițistului, a lovit un autotren, în județul Brașov, totul transformându-se într-un morman de fiare. Cei doi bărbați din față au murit pe loc în timp ce copila de 3 ani și cele două femei au fost rănite.
Cele două familii de buzoieni se îndreptau spre Târgu Mureș pentru a-și lua fetele din cantonament, acestea fiind handbaliste.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU