09 [DEC 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 09 decembrie 2016

Cînd începe împartirea locurilor de parcare

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1603 vizualizari 2 comentarii

Începînd din 19 decembrie, Primăria Buzău va demara atribuirea spaţiilor în care proprietarii de maşini îşi vor putea parca autoturismele,  contra unei taxe plă­tită anual la Palatul Comunal. Primele locuri de parcare vor fi împărţite în centrul Buzăului.  
      
"S-a creat acea comisie din care face parte, în mod obligatoriu, un reprezentant al asociaţiilor de proprietari, după care e o perioadă de completare a unui mic dosărel cu datele despre fiecare proprietar de maşină. Trebuie să se califice într-un fel. Regulamentul spune în ce ordine se vor atribui. Pe 19 şi 20 vor fi primele atribuiri de locuri de parcare. Începem din zona centrală. Aici este scandalul cel mai mare, în sensul în care vin mulţi oameni la piaţă, la diferite instituţii care sînt aşezate numai cenral şi fiecare încearcă să-şi găsească un loc de parcare. Este normal", a declarat primarul Constantin Toma în emisiunea Sens Direct de la Focus TV.

Toate rablele, ridicate

Atribuirea tuturor locurilor de parcare din Buzău va fi de durată, anunţă primarul Buzăului. "Nu putem da locuri de parcare dacă nu amenajăm aşa cum trebuie o parcare, şi probabil ne va lua mult timp fizic, dar eu sper ca pînă la sfîrşitul lui 2017, să avem rezolvată această problemă", a mai spus primarul Constantin Toma. Tot la Focus TV, la emisiunea Sens Direct, primarul Toma a anunţat că toate rablele de pe domeniul public al oraşului vor fi ridicate pentru a elibera locurile de parcare care apoi vor fi amenajate şi apoi concesionate. După concesionarea locurilor de parcare vor fi sancţiuni dure pentru cei care le vor ocupa fără să aibă un abonament plătit la Primărie. Pe lîngă amenzile care se vor aplica în intervalul 16.00-8 dimineaţa, reprezentanţii Primăriei Buzău intenţionează  să recurgă şi la ridicarea maşinilor parcate pe aceste locuri.Etichete: împartirea |  incepe |  locurilor |  parcare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

buzoian buna ziua
09 decembrie 2016
sunt blocuri care nici nu au loc unde sa parcheze toti locatarii intrunboc au 16 locatari masini unde credeti ca ar avea loc mai ales spre exp str viitorului care este f aglomerata de aici o sa inceapa cearta intre locatarii nu sunt locuri fiecare parc unde gasesta asta cu parcarea este a primariei de a mai face un ban hotie ca ori cum toti care au masini platesc taxe
cetatean
11 decembrie 2016
Nu va fi nici o cearta. Masinile nu se vor inmulti sau imputina doar pentru ca unele locuri sunt platite. Cel mult se schimba intre ele locurile de parcare. Atat.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU