14 [IAN 15] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 14 ianuarie 2015

Cinci zile fără pierderi de vieţi omeneşti în accidente rutiere

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 948 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro

Prezenţa  poliţiştilor în stradă îşi spune cuvântul, în acest an fiind înregistrate cinci zile fără persoane decedate în accidente rutiere. Potrivit IGPR, luni 12 ianuarie a fost a cincea zi din anul 2015 în care nu au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti ca urmare a unor accidente de circulaţie.

Poliţia Română le mulțumește tuturor celor care au înțeles importanţa şi necesitatea respectării regulilor de circulație. În anul 2015, poliţiştii rutieri, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea încălcării regulilor de circulaţie de către conducătorii auto, urmărind în principal salvarea de vieţi omeneşti. Săptămâna trecută, în zilele de 6, 8, 9 şi 10 ianuarie, datorită prezenţei active a poliţiştilor în stradă, nicio persoană nu și-a pierdut viața pe șoselele din țară, în accidente de circulație. Poliția Română le mulțumește tuturor celor care respectă regulile de circulaţie, contribuind în acest mod la creşterea siguranţei rutiere.


POLIŢIA ROMÂNĂ ALEGE VIAŢA! CONDUCEŢI PRUDENT!

Sfaturi pentru toţi şoferii
Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.
Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.
Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!
Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare!
Poliţia Română este la datorie, iar orice încălcare a legii este sancţionată.Etichete: accidente |  Cinci |  omeneşti |  pierderi |  rutiere |  vieţi
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU