08 [APR 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 08 aprilie 2019

Cetatean austriac,spinzurat sub podul de la Mărăcineni

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1928 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un bărbat de 48 de ani, cetățean austriac ,pe cale sa se casatoresca ,in vara,cu o tânără din Buzau și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de podul de la Mărăcineni.
Potrivit primelor informatii,omul a venit pregătit cu o coardă și-a făcut nod în jurul gâtului, a legat-o de balustrada podului și s-a aruncat de pe pod în dreptul unuia dintre picioarele podului.
In cele  de două ore și jumătate  cit a durat cercetarea la fața locului ,circulația pe podul de
la Mărăcineni s-a desfășurat cu dificultate din cauza mașinilor de Poliție, Pompieri și Ambulanță venite
la fața locului.
 Cei care cunoscut pe austriac spun ca barbatul avea afaceri prospere in domeniul componentelor electrice si ca ara hotarit sa se insoare cu prietena sa ,de loc ,din zona Ramnicului ,fosta balerina ,pe 27 iunie, iar toate preparativele pentru eveniment erau,deja ,finalizate.Rudolf Heinz era apreciat de toata lumea care l-a cunoscut pentru priceperea sa in afaceri dar si pentru caracterul sau frumos.Surse din rindul anchetatorilor spun ca ,duminica seara, cei doi s-au certat rau iar luni,austriacul a fost vazut de citiva martori circulind pe pod cu o sfoara groasa in mina.

 Pe pod s-au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale barbatului si, de asemenea, s-a mai  găsit un testament dar și un bilet scris în germană, ce urmează a fi tradus. Biletul ar putea dezvălui misterul care planează asupra morții austriacului, ce părea a nu avea probleme care să-l împingă spre moarte.

          Bărbatul avea 48 de ani și era originar din Austria. Era deținătorul unei fabrici de cabluri în Cehia cu birouri la Viena, dar și a mai multor proprietăți. A ajuns în România după ce a cunoscut o tânără din Buzău cu care se logodise deja. Cei doi aveau o casă în comuna Mărăcineni și urmau să facă nunta în această vară.

          În acest moment, se conturează ipoteza unei sinucideri din dragoste, existând informații că înainte de a și lua viața, austriacul se certase cu iubita sa. 


Etichete: austriac |  Cetatean |  Mărăcineni |  podul |  spizurat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU