22 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 22 noiembrie 2019

Ce zăpadă e la Bisoca! FOTO

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 4047 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Sursa foto: Meteo Buzău

Zăpadă de 10 centimetri la Bisoca. A nins în noaptea de joi spre vineri ore bune astfel că vineri dimineață stratul de omăt e consistent, ajungând să măsoare până la 10 centimetri.                                      

Vremea a început să se strice încă de joi. În prima parte a nopții a fost lapoviță, pentru ca odată cu trecerea orelor  lapovița să se transforme în zăpadă. La Bisoca, în județul Buzău, stratul de zăpadă măsoară 10 centimetri iar temperatura este de 0 grade Celsius.
” E ceață, e zăpadă de vreo 10 centimetri. Pe timpul nopții a nins destul de mult, mai întâi a fost lapoviță apoi a nins. A venit de la Vintileasca, dinspre Nereju, din Vramcea”, a declarat primarul comunei Florin Stemate.  
Pentru agricultură, zăpada care a căzut în unele localități buzoiene este mană cerească. În multe zone e secetă, deficitul de apă din sol fiind semnificativ.
”Pentru agricultură, ploaia, zăpada, sunt foarte bune. E mare deficit de apă în sol, dar nu a fost de ajuns ce a căzut în ultimele noi. Noi la Bisoca avem problemele cu sursele de alimentare cu apă, a scăzut foarte mult, nu mai e apă suficientă iar asta dă de lucru mai mult gospodarilor, trebuie să meargă cu vitele în alte părți”,  mai spus  primarul comunei  Bisoca, județul Buzău, Florin Stemate
În județul Buzău a mai nins în ultimele ore la Plaiul Nucului,  la Buda iar la Ramnicu Sărat a fost lapoviță .
Până sâmbătă dimineață la ora 10.oo este în vigoare o informare meteo de vreme rea valabilă pentru toată țara. Sunt așteptate in continuare, ploi, ninsori, temperaturi scăzute și vânt.  Etichete: avertizare |  iarna |  judetul Buzau  |  Bisoca |  zăpadă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU