25 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 25 octombrie 2019

Ce spune Ciolacu despre pensiile militarilor

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 2929 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


 Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. Este ceea ce a subliniat astăzi președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu în alocuțiunea susținută chiar în fața militarilor, în timpul manifestărilor organizate de Ziua Armatei.  Subiectul a fost reluat și în conferința susținută câteva minute mai târziu, când președintele social democraților buzoieni a explicat că niciun parlamentar PSD de Buzău nu primește pensie specială și partidul din care face parte va susține acordarea pensiilor militarilor veterani de război și militari în rezervă. 
Pensiile militare nu sunt pensii speciale. A fost un lucru asupra caruia s-a insistat, astăzi, de Ziua Armatei. Mesajul a fost transmis de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în alocuțiunea susținută în prezența unor veterani și rezerviști adunați la manifestările organizate pe Calea Euroilor.
  Subiectul a fost reluat și în conferința de presă susținută de reprezentanții partidului social democrat câteva minute mai târziu. Liderul PSD Buzău a subliniat că partidul din care face parte susține acordarea pensiilor militare. „ Dar să nu confundăm pensiile militarilor, punându-le în același coș, considerându-le pensii speciale. Sub nicio formă noi nu o să votăm această modificare și, dimpotrivă, o să susținem pensiile militare, ale unor oameni care își servesc patria cu demnitate și onoare. De fiecare dată ne face plăcere să fim alături de ei, dar când este vorba să schimbăm anumite inechități, pornim într-un discurs demagogic gratuit și care, deja, depășește și creează niște tensiuni sociale.”
Totodată, Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că niciun parlamentar PSD de Buzău nu primește pensie specială.


Etichete: Ciolacu |  despre |  militarilor |  pensiile |  spune
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU