19 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 19 februarie 2018

Ce se va întîmpla cu Stadionul Gloria de luna viitoare!

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 2698 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
Ce se va întîmpla cu Stadionul Gloria de luna viitoare!

După ce conducerea clubului Juventus Bucureşti a refuzat să mai joace la Buzău partidele contînd pentru returul şi play-out-ul ligii naţionale, din cauză că gazonul este într-o stare proastă, șefii administrației publice locale s-au hotărît să facă o schimbare la Stadionul Gloria Buzău.

În primăvara acestui an, va fi înlocuită întreaga suprafață de joc a stadionului. Lucrările efective vor fi demarate  imediat după meciul internaţional de rugby România – Belgia, care va avea loc pe 10 martie.  Noua suprafață de joc va fi prevăzută cu sistem de drenaj.

La ultima întîlnire cu presa a primarului Costantin Toma, acesta din urmă a anunțat că tot în acest an, Stadionul din Crîng va fi prevăzut o o tabelă de marcaj nouă, ce va fi adusă de la București.

Un ele voci susțin că ar fi vorba de tabela stadionului de rugby „Arcul de Triumf”, arenă care, în acest an, cu fonduri asigurate din bugetul de stat,  va fi demolată şi construită de la zero.

   Autoritățile promit că Buzăul va avea una dintre ele mai moderne arene din România , șa standardele primei ligi, ceea ce îi va permite să organizeze meciuri internaţionale la nivel de juniori şi tineret.Etichete: întîmpla |  Gloria |  Stadionul |  viitoare
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU