BREAKING NEWS Buzau
21 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Joi, 21 mai 2020

Ce se întâmplă la IȘJ Buzău după confirmarea primului caz de COVID-19!

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1950 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Inspectoratul Școlar Județean Buzău este închis de joi  până luni pentru dezinfecție generală după ce un angajat al acestei instituții a fot confirmat cu infecție cu coronavirus.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, inginer constructor, responsabil cu investițiile în Inspectoratul Școlar s-a testat după ce a început să se simtă rău, deși nu se știa contact al nici unui caz confirmat de coronavirus. 

Testul a ieșit pozitiv, ceea ce a dus la demararea unei anchete epidemiologice la nivelul IȘJ Buzău.  Până acum a fost găsit un singur contact al bărbatului infectat, colegul său de birou, care a fost trimis în izolare.  De altfel, întreaga instituție a fost închisă și așa va rămâne până luni, pentru a se putea face o dezinfecție a tuturor spațiilor. 

Este primul caz de COVID-19 înregistrat în IȘJ Buzău.  

Buzăul număra, la ultima raportare a autorităților cea de ieri, 148 de cazuri de coronavirus. Boala a fost confirmată până acum în mai multe instituții: în Policlinica Nicolae Titulescu, în Spitalul Județean, dar și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

Buzăul nu are nici un deces din cauza coronavirusului, până la acest moment. 
Etichete: întâmplă |  Buzău |  confirmarea |  COVID |  primului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU