30 [OCT 17] ACTUALITATE Buzau
Luni, 30 octombrie 2017

Ce pedeapsă riscă bărbatul care și-a schingiuit copilul în pădure

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 1518 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Bărbatul  de 39 de ani, din Bozioru, care şi-a folosit copilul pentru a se răzbuna pe soţia lui fugită în Spania de frica lui, de unde intenționa să avanseze cerere de  divorţ şi să ia şi copilul, riscă 15 ani de pușcărie dacă se va stabili că a avut discernămînt în momentul în care și-a torturat copilul. Monstrul cu chip de om și-a dus copil 12 ani în pădure, l-a legat de un copac și l-a torturat ca pe animale, filmând totul cu telefonul mobil și trimițând filmulețul soției sale și mamei copilului. 
Pînă la momentul în care a acționat cu cruzime, bărbatul a mai încercat să-și aducă acasă nevasta însă femeia nu s-a lăsat înduplecată. Sîmbătă dimineaţă, agresorul şi-a pregătit un rucsac în care a pus uneltele de tortură și și-a mințit copilul că îl duce într-o excursie. În pădure l-a dezbrăcat, i-a legat mâinile şi picioarele de un copac şi, timp de o oră şi jumătate, pe un frig cumplit,  l-a schingiuit pe copil și a filmat fiecare scenă de cruzime, apoi i-a trimis înregistrările soţiei. Îngrozită, mama a cerut ajutorul autorităţilor. Bărbatul a fost prins după câteva ore.
 În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și rele tratamente aplicate minorului. Deocamdată, față de bărbatul vinovat a fost luată măsura internării într-un spital de neuropsihiatrie, iar dacă se va stabili că a avut discernământ când şi-a torturat copilul, ar putea primi 15 ani de închisoare.


Etichete: bărbatul |  copilul |  pedeapsă |  pădure |  riscă |  schingiuit
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU